Volite da putujete? Na pravom ste mestu! Pogledajte našu ponudu putovanja po evropskim državama!

Srbija

Ova evropska država se godinama trudi da privuče strane turiste te svakodnevno organizuju razne sabore,festivale,događaje. Naravno,tu si i lepi gradovi i priroda.


Rusija

Rusija je najveća država na svetu. Ovo je zemlja koja krije toliko toga i koje ne prestaje fascinirati svojim neobičnim zakonima,pravilima,verovanjima i načinom života.


Grčka

Zanimljivosti o Grčkoj ima mnogo. Kao možda niti jedna druga zemlja na svetu,Grčka svakog svog posetioca oduševi svojom prirodom,istorijom,hranom,mitovima,ali i dobrim ljudima.


Mađarska

Budimpešta je glavna destinacija u Mađarskoj,a pored nje tu su i mnogobrojne banje,jezero Balaton,prelepi manji gradovi,i veliki broj festivala,koji sve više privlače mlade iz celog sveta.


Italija

Italija je jedna od najlepših zemalja na svetu sa jednim od najvećih prihoda od turizma. Ova država je posebna zbog kulinarskih specijaliteta,mode,dizajna,umenosti...


Nemačka

Prve asocijacije na Nemačku sigurno su pivo,Oktobarfest,automobili,težak jezik prepun dugačkih reči... Ali ova zemlja ima mnogo toga da pokaže turistima.


www.000webhost.com